Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 19g18kcal0.6g3.7g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g35g12kcal0.3g2.4g0.2g0.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt56g26kcal1.8g2.7g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Juustoraaste emmental punaleima14g55kcal4.1g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g352kcal25g23.2g17.2g1.8g
Valittu annoskoko160g176kcal12.5g11.6g8.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna80g88kcal6.3g5.8g4.3g0.5g
Arvot/100g100g110kcal7.8g7.3g5.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522