Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)62g86kcal6.8g0.2g6.4g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow17g151kcal0g0g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g743kcal24.4g3.4g70.6g0g
Valittu annoskoko160g372kcal12.2g1.7g35.3g0g
Annoskoko puolitettuna80g186kcal6.1g0.9g17.7g0g
Arvot/100g100g233kcal7.6g1.1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703