Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 84g187kcal14.8g0g14.4g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.1g1.3kcal0.2g0.1g0g1.5g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 14g42kcal2.5g0.2g3.5g0g
Pinaatti 35g4.7kcal0.6g0.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g519kcal40.2g1.6g39.2g4.2g
Valittu annoskoko160g260kcal20.1g0.8g19.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna80g130kcal10.1g0.4g9.8g1.1g
Arvot/100g100g163kcal12.6g0.5g12.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=280894