Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)56g71kcal6.2g0.2g5.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 13g5.4kcal0.4g0.6g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen28g5.6kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 42g23kcal0.7g5.6g0.1g0.4g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g8.5g22kcal2.4g0g1.4g0g
Pesto (Pirkka)2.3g13kcal0.1g0.1g1.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana319g344kcal20.6g17.6g22g1.8g
Valittu annoskoko160g172kcal10.3g8.8g11g0.9g
Annoskoko puolitettuna80g86kcal5.2g4.4g5.5g0.5g
Arvot/100g100g108kcal6.4g5.5g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092