Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado470g216kcal2.8g51.7g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 440g149kcal9.1g19g0.9g11.2g
Parsa 370g57kcal4.7g4.4g0.7g5.5g
Ruokaöljy keskiarvo 40g353kcal0g0g40g0g
Hunaja 30g99kcal0.1g24.2g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea180g18kcal2g1.4g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3180g1812kcal37.8g203.4g84g38g
Valittu annoskoko1590g906kcal18.9g101.7g42g19g
Annoskoko puolitettuna795g453kcal9.5g50.9g21g9.5g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739