Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g668g1135kcal133.5g0g66.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g334g83kcal5g15g1g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g334g144kcal8g20.7g1g5.7g
Pirkka kermajuusto 17%53g155kcal16.6g0.9g9.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)200g140kcal24g7g2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g3374kcal374.2g87.2g166.4g11.4g
Valittu annoskoko1592g1687kcal187.1g43.6g83.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna796g843kcal93.6g21.8g41.6g2.9g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936