Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado471g217kcal2.8g51.8g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 441g149kcal9.1g19g0.9g11.2g
Parsa 371g57kcal4.7g4.4g0.7g5.6g
Ruokaöljy keskiarvo 40g354kcal0g0g40g0g
Hunaja 30g99kcal0.2g24.3g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti, rapea180g18kcal2g1.4g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3184g1814kcal38g203.8g84g38.2g
Valittu annoskoko1592g907kcal19g101.9g42g19.1g
Annoskoko puolitettuna796g454kcal9.5g51g21g9.6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739