Katkarapu Tikka Masala

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää currytahna, inkivääri ja valkosipuli.

Anna paistua kaksi minuuttia.

Lisää tomaattipyre ja kookosmaito.

Hauduta viisi minuuttia.

Katkaravut sekaan ja lämmittele hetki.

Tarjoile heti riisipedillä (Basmati).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 4.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.6g0g
Inkivääri, tuore, silputtu23g18kcal0.4g4g0.2g0.5g
Currytahna punainen45g117kcal0.9g4.1g10.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g60g58kcal2.5g10.2g0.1g2.9g
Kookosmaito, Wok´n Roll 400g602g1053kcal9g15g105.3g0g
Katkarapu 812g556kcal117.3g0g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3186g4063kcal264.2g74.8g296g8g
Valittu annoskoko1593g2031kcal132.1g37.4g148g4g
Annoskoko puolitettuna797g1016kcal66.1g18.7g74g2g
Arvot/100g100g128kcal8.3g2.3g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300666