Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g401g240kcal6g52.1g0.4g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit67g17kcal0.6g3.2g0.2g1.5g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ahven 247g208kcal42.1g0g4.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g167g200kcal5.7g6g16.7g0g
Kalaliemikuutio 7.3g22kcal0.7g2.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g1402kcal111.2g131.4g45.2g11.8g
Valittu annoskoko1596g701kcal55.6g65.7g22.6g5.9g
Annoskoko puolitettuna798g350kcal27.8g32.9g11.3g3g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622