Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1200g312kcal18.7g42g2.4g22.8g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g36g7.2kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g2508kcal46.4g112.6g201g53.8g
Valittu annoskoko1596g1254kcal23.2g56.3g100.5g26.9g
Annoskoko puolitettuna798g627kcal11.6g28.2g50.3g13.5g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180