Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 497g709kcal62.1g1.5g50.9g0g
Kuohukerma301g1024kcal6g9g105.4g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 45g176kcal1g1g19g0g
Paprika punainen 151g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Tonnikala öljyssä 452g857kcal122.5g0g40.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g151g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g5681kcal387.8g48g434.2g10g
Valittu annoskoko1596g2841kcal193.9g24g217.1g5g
Annoskoko puolitettuna798g1420kcal97g12g108.6g2.5g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005