Katjan kanttarellipiirakka

Paista sieniä, purjoa ja valkosipulia voissa hetki.

Lisää tuorejuusto.

Lusikoi taikina piirakkapohjalle.

Vatkaa 2 munaa ja kerma sekaisin.

Mausta.

lisää juustoraaste pinnalle ja kaada muna-kermaseos.

Paista uunissa 200 asteessa n.30-40min,

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina suolaiseen leivontaan (Myllyn paras), annos 380g532g1835kcal41.5g207.5g89.9g10.6g
Kanttarelli, tuore, annos 100g280g67kcal5g8.4g1.4g5.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus70g245kcal9.8g0.3g22.4g0g
Oivariini vähärasvainen7g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 280g924kcal5.6g8.4g98g0g
Kananmuna kuorineen punnittu154g194kcal16.9g0.5g13.9g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g70g244kcal4.9g14g18.9g0g
Eva sulatejuusto savuporo-kevätsipuli (Arla ingman), annos 200g140g210kcal22.4g1.4g12.6g0g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g7546kcal214.6g484.2g522.8g34.4g
Valittu annoskoko1596g3773kcal107.3g242.1g261.4g17.2g
Annoskoko puolitettuna798g1887kcal53.7g121.1g130.7g8.6g
Arvot/100g100g236kcal6.7g15.2g16.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373697