Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow1013g203kcal30.4g20.2g0g25.3g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä113g204kcal3.1g13.5g15.7g0g
Vuohenjuusto President225g581kcal42.8g1.1g45g0g
Valkoviini kuiva 225g154kcal0.7g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g2680kcal154g72.4g166.4g50.6g
Valittu annoskoko1598g1340kcal77g36.2g83.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna799g670kcal38.5g18.1g41.6g12.7g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744