Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Porkkana 113g37kcal0.7g6.3g0.2g2.9g
Lehtiselleri 75g10kcal0.8g0.8g0.2g0.8g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 750g22kcal0g2.3g1.5g0g
Kirjolohifilee 300g496kcal50.2g0g33g0g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku113g19kcal0.8g3.4g0.1g2g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g15g2.4kcal0.5g0.2g0g0.2g
Persilja 30g8.2kcal0.4g0.3g0.1g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g1731kcal114.6g51.4g115.8g20.4g
Valittu annoskoko1598g865kcal57.3g25.7g57.9g10.2g
Annoskoko puolitettuna799g433kcal28.7g12.9g29g5.1g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223