Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)250g50kcal0g16.2g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)500g4485kcal0g0g495g0g
Sitruunamehu, laimentamaton250g53kcal0.7g4g0g0.2g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g38g36kcal2.3g6.4g0.2g0g
Basilika, tuore 25g6.8kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g25g12kcal0.4g1.8g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3195g9299kcal9g59.4g991.6g4.2g
Valittu annoskoko1598g4650kcal4.5g29.7g495.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna799g2325kcal2.3g14.9g247.9g1.1g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423