KKKH Rahkasämpylät

Lämmitä maitorahka-vesiseos.

Lisää hiiva ja mausteet.

Lisää ruishiutaleet ja anna turvota 5 min. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lisää rasva.

Anna kohota ja leivo sämpylät.

Kohota.

Paista 200-225 asteessa 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.7g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 1.8g5.2kcal0.2g0.9g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 4.8g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Flora culinesse0.7g5.4kcal0g0g0.6g0g
Maitorahka (Pirkka)3.7g2.4kcal0.4g0.1g0g0g
Siirappi 0.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g63kcal2.4g9.4g1.4g1g
Valittu annoskoko16g32kcal1.2g4.7g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.6g2.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g197kcal7.5g29.2g4.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114584