RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g3.1g10kcal0g0.1g1.2g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)1.1g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g4.6g16kcal0.6g3g0.1g0.3g
Raparperi 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g75kcal2.4g8.8g3.4g1g
Valittu annoskoko16g38kcal1.2g4.4g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.6g2.2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g235kcal7.5g27.5g10.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435