Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broilerifilee, marinoimaton3.1g3.3kcal0.7g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, Kevyt4.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa1.6g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g30kcal3.2g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko16g15kcal1.6g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.8g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.9g2.5g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555