Punainen katkarapukeitto

1 punasipuli
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
3 tomaattia kannat poistettuina ja paloiteltuina
1 prk tomaattimurskaa
1/2 prk tomaattipurkin huuhteluvettä
1 prk kookosmaitoa
1 kalaliemikuutio
1 rkl ruskeaa ruokosokeria
3 rkl Maizena vaaleaa suurustetta
maissinjyviä pakastimen kätköistä
3 dl katkarapuja
cayennepippuria
suolaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuullota silppu kattilassa oliiviöljyssä.

Lisää tomaatit ja tomaattipurkin huuhteluvesi.

Sekoita joukkoon kalaliemikuutio sekä ruokosokeri.

Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä n. 15 min. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito.

Kiehauta.

Suurusta keitto suurusteella ja lisää maissi.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi katkaravut ja anna lämmetä.

Mausta cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1640 grammaa

Anu09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 3.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kookosmaito 3.9g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 1.5g1kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g27kcal0.6g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g13kcal0.3g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.2g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal1.9g3.7g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175763