Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)5.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.6g7.8kcal0.2g1.4g0g0.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl1.5g5.2kcal0.2g1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.7g0g0g
Hiiva 0.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g68kcal2.4g13.2g0.2g1.4g
Valittu annoskoko16g34kcal1.2g6.6g0.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.6g3.3g0.1g0.4g
Arvot/100g100g210kcal7.5g41g0.6g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271