Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 2.6g1.8kcal0.4g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g11kcal0.8g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko16g6kcal0.4g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2.5g2.5g1.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181