Karppi aura-pekoni pihvit

Aura-pekoni pihvit (Liha- ja linturuoat)
mehevää ja helppoa jauhelihasta

kuusi annosta

700g jauhelihaa
4 kpl munia
1 iso sipuli
100-200g aurajuustoa
n.175-300g pekoni silppua
½ purkkia smetanaa / ranskankermaa
1 rkl kuivattua basilikaa / tuoretta maun mukaan
½ rkl paprikajauhetta

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Kamarje11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)1.8g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.8g6kcal0.4g0g0.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.9g10kcal0.4g0g1.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.8g3.2kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.2g19kcal1.6g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g84kcal5.2g0g7.2g0g
Valittu annoskoko16g42kcal2.6g0g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g21kcal1.3g0g1.8g0g
Arvot/100g100g260kcal16.1g0g22.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124204