Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna, paistettu 6.2g13kcal0.8g0g1.1g0g
Pekoni rasvainen 2.3g8.6kcal0.3g0g0.8g0g
Ranskankerma Valio2.7g7.6kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g69kcal2.6g0.6g6.4g0.2g
Valittu annoskoko16g34kcal1.3g0.3g3.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.7g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g215kcal8.1g1.9g20g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240