Pikamajoneesi

Laita korkeaan kapeaan astiaan öljy, muna, sinappi, etikka, sitruunamehu ja suola.

Laita sauvasekoitin astian pohjaan ja käynnistä se. Surauta pari kertaa kunnes majoneesi sakenee sopivasti.

Mausta halutessasi valkosipulilla, chilillä, yrteillä tai currylla.

Säilyy jääkaapissa noin vuorokauden verran.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g4.1g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.7g1kcal0g0.1g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g181kcal1g0.2g19.8g0g
Valittu annoskoko16g90kcal0.5g0.1g9.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g45kcal0.3g0.1g5g0g
Arvot/100g100g562kcal3.1g0.6g61.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384485