Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)1.6g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g5.5g8.2kcal0.9g0.2g0.4g0g
Purjosipuli 5.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 1.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g29kcal2.6g2.2g1g0.2g
Valittu annoskoko16g15kcal1.3g1.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.7g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal8.1g6.8g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676