Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g6.2g13kcal1.2g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen4.7g15kcal0.4g2.5g0.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g65kcal3.2g5.8g3g0g
Valittu annoskoko16g33kcal1.6g2.9g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.8g1.5g0.8g0g
Arvot/100g100g203kcal9.9g18g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946