Rasvainen jauhelihakastike

250 grammaa sikanautajauhelihaa 23%
500 grammaa tomaattimurskaa
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 tl pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit pilkottuna.

Lisää muut mausteet ja valkosipuli sekä tomaattimurska.

Keitä 30-45 minuuttia keskilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 8.8g2.6kcal0g0.5g0g0.2g
Atria sika-nauta jauheliha 23%4.4g12kcal0.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.8g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g45kcal1.4g1.2g3.6g0.4g
Valittu annoskoko16g23kcal0.7g0.6g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.4g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g140kcal4.3g3.7g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428650