Rahkapasta

Sekoita muut aineet juustoraaste ja pasta keskenään kulhossa, lisää tuoreita yrttejä 2 rkl, pippuria ja suolaa maun mukaan ja kaada sekaan al-dente keitetty pasta.

Kaada voideltuun tai öljyttyyn uunivuokaan, ripottele juusto pinnalle ja paista n. 180 asteessa 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 4.7g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Maitorahka (Pirkka)4.7g3.1kcal0.6g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Basilika, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Mozzarellaraaste (Frischpack), annos 50g1.9g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g55kcal3.6g7g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g28kcal1.8g3.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.9g1.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g172kcal11.2g21.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116206