Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Suklaa tumma 2.8g15kcal0.1g1.5g0.9g0.1g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g2.3g7.1kcal0.4g1.2g0.1g0.3g
Cashewpähkinä 1.2g6.7kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g138kcal2g15.8g7.4g0.8g
Valittu annoskoko16g69kcal1g7.9g3.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g35kcal0.5g4g1.9g0.2g
Arvot/100g100g427kcal6.2g48.8g22.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178276