KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g3.7g15kcal3g0.3g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.4g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g1.2g7.1kcal0.3g0.2g0.6g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.8g2.6kcal0.2g0.1g0.2g0.2g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g5.9kcal0g0g0.7g0g
Hiiva, 50g0.5g0.3kcal0.1g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g77kcal8g2.8g3.8g0.8g
Valittu annoskoko16g39kcal4g1.4g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal2g0.7g1g0.2g
Arvot/100g100g239kcal24.7g8.6g11.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533