Ruis-mustikkahyve

Lisäksi muutama ruokalusikallinen Hermesetasta ja vähän kardemummaa.

Vaahdota munat ja sokeri + makeutusaine.

Lisää vaahtoon ruisjauhot ja kermaviili sekä kardemumma ja mustikat.

Jaa neljään uuninkestävvän astiaan.

Paista 200 asteessa noin 20-25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Annina80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 6.6g2.9kcal0g0.4g0g0.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 4.7g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g0.9g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g36kcal1g4.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko16g18kcal0.5g2.3g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g111kcal3.1g14.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332807