Karpit letut

9 munaa
6 rkl sulaa voita
9 rkl mantelijauhoa (6,6g HH)
1 dl kermaa
0,5 dl vettä
suolaa

Vatkaa munat.

Lisää voi ja mantelijauho.

Lisää kerma, vesi ja suola.

Paista voissa lätyiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Katajanmarja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 10g4.2kcal1g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% munan massasta2.4g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1g6.1kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g64kcal3.2g0.2g5.4g0g
Valittu annoskoko16g32kcal1.6g0.1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g198kcal9.9g0.6g16.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353761