Broilerinmaksakastike kermainen

Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 688 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)7g8.9kcal1.3g0.2g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytkerma4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g36kcal3g1g2g0.2g
Valittu annoskoko16g18kcal1.5g0.5g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9.4g3.1g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431787