Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g3.3g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g2.1g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g16kcal1g1.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko16g8kcal0.5g0.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.1g4.9g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258822