Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g9g32kcal0.3g7.4g0.1g0.3g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.4kcal0.1g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g69kcal0.8g15g0.6g0.6g
Valittu annoskoko16g35kcal0.4g7.5g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.2g3.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g214kcal2.5g46.3g1.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440547