Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell4.4g4.8kcal1g0g0.1g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g3.5g13kcal0.5g2.1g0.2g0.3g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g4g7kcal0.5g0.9g0.1g0.5g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)2.5g4.3kcal0g0.1g0.4g0.1g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g1.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g62kcal4.2g7g1.6g2g
Valittu annoskoko16g31kcal2.1g3.5g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna8g16kcal1.1g1.8g0.4g0.5g
Arvot/100g100g191kcal13g21.6g4.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343023