Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 6.8g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2g6.6kcal0g0.1g0.7g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Siirappi 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g30kcal0.6g3g1.6g0.2g
Valittu annoskoko16g15kcal0.3g1.5g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.2g0.8g0.4g0.1g
Arvot/100g100g92kcal1.9g9.3g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390035