Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g4.1g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.1g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g38kcal2g3g1.8g0.2g
Valittu annoskoko16g19kcal1g1.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g117kcal6.2g9.3g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115314