Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.7kcal0.1g1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.4g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)2.7g7.5kcal0.4g0g0.6g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g2.1g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Basilika, tuore 0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.4g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g69kcal3g2.2g5.2g0g
Valittu annoskoko16g34kcal1.5g1.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna8g17kcal0.8g0.6g1.3g0g
Arvot/100g100g211kcal9.2g6.7g16g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100