Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.4g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g17kcal1.2g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko16g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.8g3.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355