Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g1.2g6.8kcal0.3g0.2g0.6g0g
Voi 60% rasvaa 0.8g4.5kcal0g0g0.5g0g
Liivatelehti, gelatiini4.7g16kcal4g0g0g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g0.2g0kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa1.2g6.6kcal0.1g0.4g0.5g0.1g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g1.2g6kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g2.3g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka1.2g4.4kcal0g1.1g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g126kcal9.4g4.4g8g0.4g
Valittu annoskoko16g63kcal4.7g2.2g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g32kcal2.4g1.1g2g0.1g
Arvot/100g100g388kcal28.8g13.5g24.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237190