Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g3.5g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 2g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g23kcal1g1.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g12kcal0.5g0.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.3g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.1g4.3g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274741