Tomaattinen Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha, mausta suolalla ja käytä halutessa yrttejä edim.

salviaa, lisänä itse käytin hippusen savupaprikajauhetta.

Lisää tomaattimurska ja loraus vettä.

Anna kuumentua ja lisää 2 rkl rusk.

Maizenaa jotta kastike vähän suurustuu.

Anna hetki kiehahtaa.

Tarjoile täysjyvä pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Bettyblue79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.5g12kcal1.4g0g0.7g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g7.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Ketsuppi, meira0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g35kcal3g2g1.4g0g
Valittu annoskoko16g18kcal1.5g1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.8g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g107kcal9.2g6.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306365