Nakkiwokkari

Paloittele parsa ja varsi.

Keitä muutama minuutti ja valuta vesi pois.

Paloittele nakit.

Halkaise paprika ja poista siemenet ja kanta.

Paloittele paprika.

Kiehauta runsaasti vettä ja murenna nuudelit.

Anna hautua 5 min. Kuumenna pannulla öljy ja ruskista nakit.

Lisää paprikat ja parsat.

Valuta nuudelit ja lisää pannulle.

Sekoita joukkoon chili.

Tarjoa lisänä makeaa chilikastiketta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1385 grammaa

Sontza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaton 3.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%7g12kcal0.7g0.5g0.8g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Nuudeli, keitetty, suolaton 3.7g5kcal0.1g1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g40kcal2g3.4g2g0.2g
Valittu annoskoko16g20kcal1g1.7g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.5g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.2g10.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461407