Täytetyt paprikat

Halkaise paprikat.

Poista siemenet.

Paista jauheliha ja sipuli ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää tuorejuusto.

Jaa jauhelihaseos tasaisesti neljään paprikan puolikkaaseen.

Laita jokaisen paprikan päälle puolikas cheddar-viipale.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Naudan paistijauheliha, Pirkka6.3g11kcal1.3g0g0.6g0g
Tuorejuusto creme bonjour kanttarelli (Creme bonjour), annos 100g1.6g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Cheddar juusto Hochland (erillispakattu 20g)0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g38kcal3.2g1g2.4g0.2g
Valittu annoskoko16g19kcal1.6g0.5g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.8g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9.8g3.1g7.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172242