Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1040 grammaa

Sirkka59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.8g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.3g6.8kcal0.2g0g0.7g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g3.9g4.3kcal0.1g0.1g0.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2g5.3kcal0.5g0g0.3g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g57kcal3.6g0.4g4.4g0.2g
Valittu annoskoko16g28kcal1.8g0.2g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal0.9g0.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g175kcal11.1g1.2g13.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245390