Italialaiset frikadellit

Lihapullat tehdään ensin erikseen ja paistetaan uunissa.

Sillä aikaa tehdään kastike, johon pullat upotetaan lopuksi kiehumaan 5-10 min. Mausteet maun mukaan.

Lopuksi silputtua tuoretta basilikaa pinnalle.

Seuraksi (täysjyvä) pastaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaistijauheliha, annos 50g5.2g4.2kcal0.6g0.2g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Basilika, tuore0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g23kcal1.6g2g1g0g
Valittu annoskoko16g12kcal0.8g1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g6kcal0.4g0.5g0.3g0g
Arvot/100g100g71kcal4.9g6.1g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99738