Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 6.8g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus1.1g3.8kcal0.2g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%2.7g6.3kcal0.8g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g61kcal2.8g0.8g5g0.4g
Valittu annoskoko16g31kcal1.4g0.4g2.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g15kcal0.7g0.2g1.3g0.1g
Arvot/100g100g188kcal8.6g2.5g15.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994