Possupata

Ruskista pannulla sipuli ja lihat.

Siirrä toiseen astiaan.

Ruskista herkkusienet, lisää sekaan sipuli, lihat ja jauhot.

Sekoita.

Lisää sekaan kerma, tuorejuusto ja tarvittaessa vettä.

Hauduta 30min tai kunnes liha on kypsää.

Tarjoa riisin, perunan tai kasvisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 835 grammaa

Santtuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaansuikale, annos 620g3.9g3.9kcal0.8g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni3.9g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli2g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g28kcal2g1.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko16g14kcal1g0.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g7kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g86kcal6.1g3.7g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204522