Jauhottomat jauhelihapihvit

Pehmennä kuivattu tomaatti öljyssä pannulla.

Silppua pekoni ja sipuli.

Lisää kaikki aineet jauhelihan sekaan ja sekoita.

Mausta vielä vaikka provencen yrteillä.

Paista pinnalta ruskeiksi pannulla ja lopuksi 200 asteessa uunissa n.15 min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Timppa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2g0g1.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, Minaso0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]3.1g10kcal0.4g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana33g71kcal4.8g0.2g5.8g0g
Valittu annoskoko16g35kcal2.4g0.1g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna8g18kcal1.2g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g217kcal14.7g0.6g17.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127119